Gimnazija u potrazi za sloganom

Kako mnoge škole u svetu imaju lepe i karakteristične slogane, koji na najbolji način odslikavaju delatnost i obrazovano-vaspitna nastojanja svoje škole, Valjevska gimnazija je u potrazi za sloganom koji će je ubuduće najbolje prezentovati. Tim povodom, ova obrazovna ustanova raspisala je javni poziv za izbor slogana, koji će biti otvoren do 6. maja 2017. godine.

Javni poziv za slogan Valjevske gimnazije podrazumeva predlog originalnog autorskog slogana, citat neke karakteristične poslovice, ili izjave neke poznate ličnosti, a pravo učešća u imaju svi nekadašnji i sadašnji učenici, profesori i zaposleni u Valjevskoj gimnaziji.

Valjevo

Javni poziv za izbor slogana podrazumeva da se u kutiju od pleksiglasa, koja će biti postvaljena u holu Gimnazije, ubaci ili u većem zapečaćenom kovertu na adresu Valjevske gimnazije poštom dostavi tekst slogana potpisan šifrom predlagača i zapečaćen manji koverat na kome je napisana šifra autora, u kome su lični podaci autora neophodni za identifikaciju autora (ime i prezime, adresa, broj mobilnog telefona i e-mail adresa).

Izbor slogana biće završen najkasnije do 31. maja 2017. godine, a o tome koja rečenica će najbolje predstavljati Valjevsku gimnaziju odlučiće žiri u sastavu profesora Vere Vaš, Biljane Erčić i Nataše Kristić, ali i učenici Isidora Josipović, Stefan Krunić i Dunja Dukić.

Detaljnija obaveštenja možete dobiti pozivom na telefon 014/221-622 ili putem e-mail adrese: [email protected]

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Milan Milosevic

    Dobra ideja,ali nije fer prema nama koji nismo u mogucnosti da svratimo do hola gimnazije ,na zalost.Mozda je trebalo na neki nacin omoguciti da se slogan posalje i elektronskom postom.