Gorenje: Tražimo iskusnog, ambicioznog i vrednog INŽENJERA

Fabrika rashladnih uređaja “Gorenje”, koja posluje u Valjevu od 2006. godine, pozicionira se među prvih pet izvoznika u Srbiji i ostvaruje odlične poslovne rezultate. Ti rezultati učinili su da “Gorenje” postane firma koja, pored svog značajnog uspeha na svetskom tržištu, nudi poslovnu sigurnost svojim radnicima. “Gorenje” u Valjevu trenutno zapošljava oko 1.600 radnika, a sa obzirom na to da se firma konstantno razvija i da se ugovoreni poslovi povećavaju, potrebe za novim radnicima takođe rastu.

Gorenje d.o.o. Valjevo

Gorenje d.o.o. Valjevo

Pored proizvodnih radnika tražimo i kandidate koji će svojim znanjem, veštinama i iskustvom doprineti ostvarenju ciljeva tehničko proizvodnog područja u okviru fabrike Gorenje Valjevo koje smo postavili u narednom periodu. Iskoristite ovu priliku i pridružite nam se – tražimo iskusnog, ambicioznog i vrednog  INŽENJERA.

Uslovi:
– minimum VII stepen elektro ili mašinske struke
– poznavanje rada na računaru
– znanje engleskog jezika
– komunikativnost
– profesionalnost i poštovanje procedura
– samostalnost u rešavanju problema
– veštine rukovođenja
– sposobnost za rad u timu, uspostavljanje dobre saradnje sa kolegama
– posvećenost poslu i dobro podnošenje stresa i kratkih rokova
– preciznost u radu i dobre organizacione sposobnosti
– orijentisanost ka ciljevima i rezultatima

Sve što treba da uradite je da pošaljte svoju biografiju (CV) ili popunjenu prijavu (Link) na e-mail adresu: [email protected]!  

Rok za podnošenje prijava je do 10. septembra .

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Inzenjeri ovde , Boga mi iimaju preo 80 hiljada … pa ti vidi !