Najnovije vesti

Gradonačelnik u poseti „Valiju“

U okviru obilaska velikih industrijskih pogona, koji posluju u Valjevu, gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović je posetio Fabriku čarapa i rublja „Vali“ u Beloševcu, gde je sa menadžmentom fabrike razgovarano o odnosima Grada i ovog velikog preduzeća.

Ova fabrika, koja radi u okviru Kompanije „Golden Lady“ iz Italije, zapošljava više od 1000 radnika. Gradonačelnik je u razgovoru sa direktorima Albertom Grasijem i Davideom Grasijem informisan da je poslovanje u Srbiji stabilno i da su zadovoljni uslovima u Valjevu.

 

„Imao sam to zadovoljstvo da obiđem pogone i da se uverim da su uslovi rada iznad proseka. Prosečna plata u prozvodnji je za valjevske prilike i više nego zadovoljavajuća, što je za mene kao gradonačelnika, veoma bitno.

 

Razgovarali smo o stvarima koje Grad može da učini za ovu veliku kompaniju, zahvalio mi se direktor Grasi što smo asfaltirali oko 3 kilometra puta kroz Beloševac do fabrike „Vali“. Razgovarali smo i o onome što ova kompanija može da učini za Grad, s obzirom na to da je ovo velika firma, koja pokazuje solidnu društvenu odgovornost, kada su u pitanju Grad i gradske manifestacije“, rekao je gradonačelnik nakon obilaska Fabrike „Vali“ i naglasio da će on lično sa saradnicima nastaviti i dalje sa obilaskom industrijskih postrojenja i svih onih kompanija koje su značajne za Grad.

 

„Obilazićemo i manje i veće fabrike, kao i one koji su pretežno izvozno orijentisane i koji posluju u Valjevu. Mislim da ćemo za dva meseca imati pravu sliku šta je najbitnije u privredi Grada i šta je potrebno da se popravi, a da Grad i ovo gradsko rukovodstvo mogu da učestvuju u tome i da olakšamo ljudima poslovanje“, zaključio je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović nakon obilaska jednog od najvećih privrednih subjekata na teritoriji grada Valjeva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. A kad su podelili 250 otkaza niko se ne seti da obidje💣💣💣