Gradski čelnici čestitali katolički Božić

Povodom katoličkog Božića, gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović i zamenik gradonačelnika dr Dragan Jeremić čestitali su ovaj najveći hrišćanski praznik svim sugrađanima-vernicima koji danas slave Božić. Čestitke su uputili Rimokatoličkoj župi Svete obitelji u Valjevu i župniku Andreju Đuričeku.

„U ime građana Valjeva i u naše ime, upućujemo vam srdačne čestitke! Dan obeležavanja rođenja Isusa Hrista po gregorijanskom kalendaru, najradosniji je hrišćanski praznik za pripadnike katoličke veroispovesti. Našim sugrađanima upućujemo najlepše želje za zdravlje, uspeh i svako dobro. Sloga, saradnja i razumevanje crkvenih zajednica i pripadnika svih veroispovesti ideal su koji smo dostigli u našem gradu i ponosni smo što živimo i sarađujemo na brojnim poljima“, kaže se u Božićnoj čestitki gradonačelnika i zamenika gradonačelnika Valjeva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.