Hapšenje: Krali oružije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu rasvetlili su više teških krađa, među kojima i krađu dve puške iz jednog magacina, pri čemu su uhapsili dvojicu osumnjičenih.

Valjevo

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, policija je po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Valjevu, odredila meru zadržavanja do 48 časova T. S. (24) i N. M. (30) iz Valjeva, nakon čega će biti dovedeni OJT u Valjevu radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih.

Valjevo

Sumnja se da su oni u oktobru i novembru 2016. godine, na teritoriji grada Valjeva provaljivali u prostorije i magacine privatnih preduzeća, kao i garaže građana, iz kojih su protivpravno prisvojili dve puške „crvena zastava“ M 48 kalibra 7,9 mm, rezervne delove za teretna vozila i radne mašine, sintetička ulja i maziva, električni alat, akumulatore i druge vredne predmete, pri čemu su pribavili protivpravnu imovinsku korist u vrednosti od oko milion dinara.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.