Hapšenje: Pronađeno preko 400gr heroina i 184gr amfetamina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Valjeva i Beograda,  uhapsili su i odredili zadržavanje do 48 časova A.Đ. (1970) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom kontrole taksi vozila u Beogradu, policija je izvršila pregled putnika i kod  A. Đ. pronašla 45 grama heroina, spakovanog u više kesica, a kod njegove saputnice 5 grama heroina.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog, pronađeno je 393 grama opojne droge za koju se osnovano sumnja da je heroin, spakovanog u više kesa, 184 grama amfetamina, spakovanog u dve veće kese, elektronska vagica za precizno merenje, više mobilnih telefona i novac u iznosu od 260 eura i 4000 dinara.

Hapšenje
Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu, dok će protiv ženske osobe koja se nalazila sa njim u vozilu biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.