Hapšenje: Uhapšen još jedan diler

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, zaplenili su osam kesica biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je marihuana.

Valjevo

Foto ilustracija: Pinterest

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Valjeva, uhapsila i odredila zadržavanje do 48 časova M. T. (1955) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog, pored narkotika policija je pronašla elektronsku vagu, jedan mobilni telefon i novac u iznosu od 7650 dinara.

On se tereti da je prodao kesu sa 10 grama zelene biljne materije nalik na marihuanu 22-godišnjem mladiću iz Valjeva, protiv koga će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Valjevo

Foto ilustracija: thcfinder

Osumnjičeni M. T. će u zakonskom roku biti doveden Višem javnom tužilaštvu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.