Hapšenje: Zaplenjeno 108 grama heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu zaplenili su oko 230 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin i uhapsili N. N. (1989) iz Valjeva i S. M. (1992) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u torbi N. N. pronašla kesu u kojoj se nalazilo 108 grama materije nalik na heroin, a u pretresu njenog stana pronađena je još jedna kesa sa 122 grama iste materije.

Valjevo

Foto ilustracija

S. M. se tereti da je drogu, za koju se sumnja da je bila namenjena daljoj prodaji, čuvao kod N. N.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.