Humanitarna modna revija “Poslovna žena”

Udruženje za ekonomsko osnaživanje žena organizuje humanitarnu modnu reviju sa temom poslovno ponašanje i oblačenje „Poslovne žene“ u ponedeljak 12.12.2016. godine u 18 h, hol Centra za kulturu.

Prikupljena novčana sredstva usmeravaju se Udruženju roditelja dece sa posebnim potrebama „Zagrljaj“.

Inicijativu su podržali i uzeli učešće u realizaciji: Centar za kulturu, Nacionalna služba za zapošljavanje, g-dja Rada Sević, Turistička organizacija Valjeva, Studio „M“, muzička škola „Milorad Grbić“ u Valjevu, privatni preduzetnici i poslovne žene iz Beograda i Valjeva.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete možete izvršiti i  direktno uplatite na račun:

Udruženje roditelja dece,omladine i odraslih sa smetnjama u razvoju ,,Zagrljaj“ Valjevo t.r. 160-401191-79 ,pib 108372378 ,mat.broj.28132611

Sredstva će se koristiti za angažovanje stručnih radnika za individualni rad sa decom sa smetnjama u razvoju. Cilj je da se stručnim radom sa njima, poboljša i unapredi njihovo uključivanje u segmente privrednog i društvenog života.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.