I Gorenje Valjevo mešalo čvarke …

Jedanaesti po redu Festival duvan čvaraka privukao je najviše izlagača do sada, preko 80, ispred Centra za kulturu u Valjevu.
Ekipe su bile spremne ranim jutarnjim časovima, otvaranje u podne a proglašenje pobednika očekuje se oko 16.00 h. Na ovogodišnjem Festivalu duvan čvaraka najbrojnije ekipe su iz Kolubarskog okruga među kojima su pored brojnih valjevskih malih i srednjih preduzeća, svoje mesto je zauzelo i Valjevsko Gorenje.
Mesto pored oranija zauzeli su radnici valjevskog giganta, za to vreme muzičari su naštimovali žice a sve to je zabeležio i naš fotograf obilazeći štandove tražeći dobru atmosfveru koje je bilo na pretek .

Organizator Festivala duvan čvaraka je Turistička organizacija Valjevo, pod pokroviteljstvom grada Valjeva i uz pomoć brojnih donatora i sponzora.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.