Ivan Veselić pobednik “Kupa Zlatara“

U okviru sportskih dana  Zlatarfesta  održan  je “Kup Zlatara” u obaranju ruke. Želja nam je bila da obogatimo sadržaj Zlatarfesta pa smo odlučili da i ovo takmičenje uvrstimo u zvaničan program, kako bi naše sugrađane edukovali za ovaj sport koji će nadam se zaživetu u Novoj Varoši, kazao je Ivan Mladenović zamenik predsednika opštine.

“ Mi smo zaista želeli da ovo priuštimo sugrađanima, znali smo da obaranje ruke do sada nije bilo rašireno u našem stanovništvu, namera nam je da ovo uvrstimo i u takmičenje “Seoske olimpijade” koja će biti održana  za dvadesetak dana a uvrstićemo takmičenje i u okviru Radničkih sportskih igara”, istakao je Ivan Mladenović.

34 takmičara iz Nove Varoši,  Valjeva, Bačke Palanke, Pančeva, Novog Sada, Kragujevca, Priboja, Prijepolja, Užica i dva takmičara iz Bugarske takmičili su se u 6 kategorija. Za mnoge od ovih takmičara rezultat nije bio u prvom planu, važno je bilo učestvovati i družiti se.

Najbolji u kategoriji do 70 kg bio je Mitko Stajkovski, do 80 kg prvo mesto je pripalo Milošu Kovaču, do 90 kg Stojanu Vladimirovu, do 100 kg najbolji je bio Božo Popović, do 110 kg Ivan Veselić i u kategoriji preko 110 kg pobedio je Vujica Savković.

Apsolutni pobednik “Zlatar kupa” bio je Ivan Veselić, drugi je bio Stojan Vladimirov dok je treće mesto pripalo Milošu Kovaču.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.