Ja imam talenat: Valjevski Herkul oduševio žiri

U zadnjih par dana celo Valjevo se ponosilo našom sugrađankom Isidorom Lazarević (14) koja je svojim učešćem u Pinkovim zvezdicama oduševila ne samo nas nego i celu Srbiju.

Ovaj put u emisiji “Ja imam talenat”, koja kreće na televiziji Pink 17. novembra, Valjevo će imati priliku da gleda i da se ponosi sa našim malim Herkulesom. Naime, kako saznajemo naš sugrađanin Nemanja Milutinović (14) i njegova dva druga iz Šapca su učesnici ovog veoma popularnog šoua.

Nemanja Milutinović je učenik 8 razreda i ide u školu Milovan Glišić. U svoje slobodno vreme trenira vaterpolo, a od pre 8 meseci se bavi i street workout-om.


Street workout je vrsta treninga, sportske discipline i veštine koja je svojevrsna kombinacija gimnastike i akrobatike. Cela priča o Street workout-u krenula je iz Amerike gdje se sličan program nazivao još i Ghetto Workout, Gymbarr, Kalistenika, ekstremni bodyweight i sl.  Glavna značaj ove metode vežbanja je što nema granica, iz svake vežbe može izaći još teža vežba, a kad se svemu doda i improvizacija, raznolikosti vežbi nema kraja.  Vežbe možete izvoditi bilo kad i bilo gde, a uglavnom su to lokalni parkovi, dečija igrališta ili obična dvorišta.


 

Moramo priznati da je za tako mladog dečaka pokazao veliku hrabrost prijavivši se u ovako gledan šou, što nije ostalo ne primećeno jer je žiri sastavljen od četiri člana ( Ana Nikolić, Rasta, Srđan Todorović i Danica Maksimović) bio prosto oduševljen pojavom i prikazanim talentom našeg sugrađanina. Da li je prošao u drugi krug ili ne moraćemo svi zajedno da pogledamo 17. novembra na televiziji Pink.

I.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.