Još kvalitetnija voda za piće!

Kako bi se obezbedila kontinualna mikrobiološka kontrola vode u distributivnom sistemu, u okviru Fabrike vode na Pećini zvanično je počela sa radom mikrobiološka laboratorija, saopšeno je iz JKP Vodovod.

Valjevo

Direktor tog javnog preduzeća Đorđe Milanović kaže da će uz pomoć ove laboratoroje, čija je vrednost 2 miliona dinara, potrošačima biti obezbeđen apsolutno bezbedan i kvalitetan proizvod.

Valjevo

“Optimizovali smo i poboljšali kontrolu vode u toku prerade, te se nadamo da ćemo na taj način smanjiti troškove prerade sirove vode. Vrednost investicije je 2 miliona dinara, a pored građevinskih radova koji su izvedeni, nabavljen je autoklav, dva inkubatora, uređaj za membran filtraciju, tehnička vaga, vodeno kupatilo, brojač kolonija i ,,UV” lampa”, izjavio je direktor JKP Vodovod Đorđe Milanović.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.