Kada se završava Game of Thrones

HBO je konačni i zvanično potvrdio kada planiraju da prestanu sa produkcijom serije Game of Thrones.

Još u januaru ove godine, tada prvi čovek HBO-a Majkl Lombardo je rekao novinarima da HBA planira da potpiše ugovor za sedmu i osmu sezonu serije “Game of Thrones”. Tada se pretpostavljalo da će se serija zvanično i završiti sa osmom sezonom, a sada nam konačno stiže i zvanična potvrda.

Nakon što je potvrđeno da će sedma sezona imati sedam epizoda umesto uobičajenih deset, novi prvi čovek HBO mreže Kejsi Blojs je zvanično potvrdio da će osma sezona ujedno biti i poslednja. Na direktno pitanje o ovome, Blojs je rekao da kreatori već vrlo dobro znaju kako bi da završe seriju i da je osma sezona definitivno i poslednja.

On međutim nije mogao da potvrdi koliko će epizoda imati osma sezona, rekavši da se o tome još uvek pregovara. Šesta sezona serije je bila veliki komercijalni uspeh, a recenziju čitave sezone možete pročitati na portalu IGN Adria.

Za kraj, Blojs se ukratko dotakao i teme spinoff materijala. “Pričali smo o tome. To je nešto čemu se svakako ne protivim, ali u ovom trenutku nema konkretnih planova,” rekao je Blojs.

Blic.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.