Koncert u Modernoj galeriji

U ponedeljak, 19. februara, s početkom u 20 časova, valjevska muzička škola u saradnji sa Modernom galerijom organizuje koncert flautistkinje Mine Radić i pijanistkinje Olivere Pantelić. Koncert dve profesorke muzičke škole je prvi program saradnje dve institucije u ovoj godini, ali i prvi program MŠ “Živorad Grbić” posvećen proslavi jubileja Međunarodnog festivala flaute “Tahir Kulenović” koji u Valjevu traje punih 20 godina, a ove godine se održava u periodu od 22. do 25. februara.

Mlade umetnice koje su svojim talentom, obrazovanjem i profesionalizmom, svakako simbol svih vrednosti koje je ovaj festival razvio u valjevskoj muzičkoj školi, muzikom Baha, Godara i Vidora u ponedeljak u Modernoj galeriji oživljavaju 20 godina valjevske inspiracije koja kroz flautu zvuči…

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.