Krušik među najvećima

Na 13. međunarodnoj izložbi naoružanja i vojne opreme u Abu Dabiju koji je održan od 19. do 23. febuara predstavljena su četiri nova proizvoda odbrambene industrije Srbije, koji su izazvali veliko interesovanje već prvog dana manifestacije.

Valjevo

Izvor: Mondo.rs

Na Sajmu IDEX 2017 učestvovalo je više od 1.200 kompanija iz 57 zemalja. Svoje proizvodne kapacitete na ovom sajmu predstavljale su srpske kompanije Jugoimport SDPR, Sloboda, Prva petoletka, Zastava oružje, Krušik i Borbeni složeni sistemi.

HK „Krušik” a.d. je nastupao na zajedničkom štandu sa JP „Jugoimport SDPR” na kome su bili izloženi proizvodi svih fabrika Odbrambene industrije Srbije.Valjevo

Kako navode na sajtu ove naše kompanije, marketing Krušika je predstavio fabriku na kvalitetan način, putem eksponata, kataloga u elektronskom obliku snimljenih na brendiranim USB memorijama i DVD diskovima, štampanim prospektnim materijalom, panoima i filmom. Top menadžment „Krušik” je obezbeđivao neposredan kontakt sa potencijalnim kupcima, tako da očekuju uspešane rezultate sa učešća na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Valjevo

Izvor: Krusik.rs

Na sajmu su premijerno prikazana četiri nova proizvoda odbrambene industrije Srbije, koji su izazvali veliko interesovanje već prvog dana manifestacije. Jedan od njih je artiljerijska raketa sa korekcijom putanje Šumadija, dometa 300 kilometara, namenjena za lansiranje sa višecevnog lansera raketa. Predstavljen je i bespilotni helikopter za osmatranje i borbena dejstva Stršljen, sa autonomijom leta od pet sati kada je u pitanju osmatranje, a dva i po sata kada je reč o borbenim dejstvima.

Valjevo

Izvor: Mondo.rs

Izuzetnu pažnju posetilaca izazvalo je višenamensko oklopno vozilo Miloš, namenjeno za izviđačka, patrolna i specijalna dejstva i zaštićeno od dejstava protivtenkovskih mina, sa pogonom na sva četiri točka. Novitet je i artiljerijska raketa Grad, dometa 52 kilometra, u kalibru 122 milimetra, navodi se na sajtu Ministarstva odbrane.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.