„Kus Petlić“ premijerno u ponedeljak!

U nastavku „Abro festa“ biće upriličena još jedna premijera Gradskog pozorišta „Abrašević“. Radi se o komediji „Kus petlić“ koja će biti izvedena u ponedeljak, 26. septembra u 20 sati u dvorani Centra za kulturu.

Jedna od od najduhovitijih farsi našeg velikog pisca Aleksandra Popovića govori o sudbinama malih ljudi ulovljenih u velike zablude o životu, religiji, politici, ideologiji… I dok oni, ti obični, mali “kusi petlići”, traće svoje sudbine u stalnim podelama, prividima i zavrzlamama, svet, istorija i život  idu svojim tokom i mimo njih. Šarmantna, sočna i veoma dobro napisana komedija zavrednjuje još jednu pozorišnu postavku, ovoga puta u okviru programa “Abro festa”.

Valjevo

Režija je kolektivna, supervizor Miroslav Trifunović, kostimografiju uradila Branka Šišinački Obradović, a scenografiju dizajnirao Dušan Arsenić. Igraju : Marijana Andrić, Katarina Korša, Stefan Trifunović, Nikola Ilić, Nikola Jezdić i Bogdan Trifunović.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.