Lidl traži rukovodioce

Kompanija Lidl Srbija pozvala je sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica.

Kandidati se traže u gradovima u kojima Lidl planira da otvori svoje prodavnice, piše u saopštenju, a reč je o Novom Sadu, Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

Konkurs traje do 25. septembra, a kanidati bi počeli sa radom u 2018. godini, kada se u toj kompaniji očekuje da će Lidl početi rad sa potrošačima, otvarajući više prodavnica istovremeno.

Poziv je namenjen svima koji imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov, navode iz kompanije.

Lidl traži, kako je navedeno u saopštenju, odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom.

Više o samom konkursu OVDE.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.