LOŠA VEST ZA PUŠAČE !!!

 

Cigarete koji Srbi obožavaju, mogle bi da se povuku iz prodaje u našoj zemlji! „Filip Moris“ prodaje cigarete na nekoliko tržišta, uključujući Japan, Švajcarsku i Italiju. Industrijski tobako gigant “Filip Moris” nije isključio mogućnost prodaje cigareta u budućnosti, navedeno je iz ove kompanije.

“Verujem da će doći trenutak gde ću reći da imamo dovoljno zaliha nekih alternativnih proizvoda kada će doći do perioda kada ćemo prestati sa prodajom cigareta”, izjavio je izvršni direktor “Filip Morisa” Andre Kalancopulos u intervjuu za BBC.

“Nadam se da će to vreme doći uskoro”, dodao je.“Filip Moris“, kao najveći proizvođač cigareta, najviše i profitira od prodaje cigareta.

“Dok broj pušača u svetu opada, do 2025. godine njihova cifra će verovatno doći do milijardu”, rekao je Kalancopulos.

“Filip Moris” prodaje cigarete na nekoliko tržišta, uključujući Japan, Švajcarsku i Italiju. Njihovi konkurenti “Japan Tobacco International ” i “British American Tobacco” takođe investiraju u slične proizvode.

Iz “Filip Morisa” navode da je ova kompanija uložila više od dve milijarde dolara u cigarete sa “smanjenim rizikom”. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, pušenje ubija oko 6 miliona ljudi na svetu na godišnjem nivou.

Izvor info24.rs

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.