Milićević i Ružić domaćini koktela SPS u Valjevu

Domaćini koktela Socijalističke partije Srbije bili su predsednik GO SPS-a, narodni poslanik i potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević i član Izvršnog odbora i potpredsednik SPS-a Branko Ružić.

Valjevo

U Centru za kulturu, u prisustvu lokalnih funkcionera SPS-a, članova ove partije, predstavnika stranaka koalicionih partnera i političkih openenata u Valjevu, Branko Ružić je u svoje i u ime Ivice Dačića uputio čestitke, kako je rekao “možda najboljem gradskom odboru SPS-a širom naše republike”. Podsećajući prisutne da je reč o gradskoj organizaciji koja je osvojila 30% glasova na prethodnim izborima, Ružić je istakao da ova gradska organizacija služi na ponos rukovodstvu SPS-a, da spram svoje snage i legitimiteta, koje ima kod Valjevaca, zavređuje pažnju i na nivou republike, u parlamentu i u organima stranke.

Valjevo

(Branko Ružić)

Listu socijalista “Naša priča je Valjevo” na prethodnim izborima predvodio je Dragan Jeremić, predsednik Okružnog odbora SPS-a i zamenik gradonačelnika, koji se takođe obratio prisutnim gostima koktela.

“Nadam se da ćemo u naredne četiri godine uspeti da realizujemo program koji smo zamislili i sa čime smo na izborima izašli pred građane. Ono što bih vas zamolio je to da primenimo jednu maksimu koja je svugde poštovana, a to je da bi sutra imali posla, moramo danas da radimo mnogo više. Svako ko danas bude radio mnogo i sutra će imati šta da radi. To moramo da imamo stalno na umu, toga moramo da se držimo i da tako delujemo”, rekao je Jeremić.

Valjevo

(Dragan Jeremić)

Đorđe Milićević je u svom obraćanju rekao da će socijalisti, zajedno sa svojim koalicionim partnerima na lokalnom nivou, ali i na nivou republike, kao i do sada posao obavljati odgovorno, ozbiljno i posvećeno.

“Iza nas je 26 godina političkog postojanja i političkog delovanja. Stranka smo koja ima najviše iskustva na političkoj sceni Srbije. Iza nas su za ovih 26 godina sigurnost, stabilnost, trajanje, kontinuitet, odgovornost, ozbiljnost, posvećenost i potpuno sam ubeđen da će tako biti i u narednom periodu”, rekao je Milićević.

Valjevo

(Dr Miša Srećković)

Na koktelu se prisutnima obratio i jedan od najstarijih valjevskih socijalista dr Miša Srećković, koji je između ostalog rekao da je Socijalistička partija bila i ostala prava partija levice. Kako je rekao, valjevski socijalsti ostali su verni generalnoj ideji SPS-a, ali su umeli da prilagode svoje delovanje i dejstvovanje lokalnim prilikama samo da našim građanima bude bolje.

Pored Branka Ružića, od funkcionera socijalista iz Beograda gost na koktelu Gradskog odbora SPS-a u Valjevu bio je i Vladan Zagrađanin, član predsedništva Socijalističke partije Srbije.

Voditelj programa koktela bila je Slavica Vujanac, novinar i urednik portala Vamedia.

M.P.M.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.