MUP APELUJE: Na put samo ako morate

Načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Arsov apelovao je danas na sve vozače, da zbog loših vremenskih uslova, bez preke potrebe ne kreću na put, a da oni koji se na putovanje ipak odluče koriste neophodnu zimsku opremu.

Aresov je precizirao da je na delu auto puta kod Niša došlo do potpune obustave saobraćaja, zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na delu od Prokuplja ka Nišu, u kojoj je učestvovalo 35 vozila.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima sve mere kako bi se što pre obavio uviđaj i vozila ukolnila sa puta i kako bi se saobraćaj normalizovao”, istakao je načelnik Uprave saobraćajne policije.

On je apelovao na vozače teretnih vozila da naprave dnevne i nedeljne odmore, s obzirom na loše vremenske uslove.

Povodom predstojećih božićnih praznika, Arsov je upozorio vozače da ne voze pod dejstvom alkohola, da poštuju saobraćajne propise, obavezno koriste neophodnu zimsku opremu, sigurnosne pojaseve i poštuju ograničenja brzine.

mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.