MUP: Pojačana kontrola svih učesnika u saobraćaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu će zbog predstojeće jesenje sezone poljoprivrednih radova i povećanog obima seče ogrevnog drveta, u okviru pojačane kontrole svih učesnika u saobraćaju, posebnu pažnju posvetiti otkrivanju saobraćajnih prekršaja, koje čine vozači traktora i drugih poljoprivrednih mašina i mehanizacija.

Akcenat će biti stavljen na proveru tehničke ispravnosti ovih vozila i psihofizičkom stanju vozača, koje se odnosi na upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i umora vozača.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju na oprez, s obzirom da je na svim putevima na području Policijske uprave u Valjevu prisutan velikim broj traktora sa pripadajućom mehanizacijom i priključnim vozilima.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.