MUP: Saopštenje povodom ubistva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, su po nalogu višeg javnog tužioca iz Valjeva, uhapsili i odredili zadržavanje do 48 časova S. N. (1994) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. S. N. se sumnjiči da je oko 2 časa, u jednom ugostiteljskom objektu u Knez Miloševoj ulici u Valjevu, iz vatrenog oružja pucao u pravcu oštećenog, koji je od posledica ranjavanja preminuo, a nakon toga nastavio nasumično da pucao po objektu, prilikom čega je ranio još dve osobe i pobegao sa lica mesta. Policija je ubrzo nakon ovog događaja identifikovala i uhapsila osumnjičenog i kod njega pronašla pištolj, kojim je kako se sumnja, počinjeno navedeno krivično delo.

Valjevo

S. N. se tereti da je počinio još dva krivična dela, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni će, uz krivične prijave, u zakonskom roku biti doveden u Više javno tužilaštvo u Valjevu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.