Nagrada za najbolju preduzetnicu u 2016. biće dodeljena Olgi Mihajlović iz “Hemikala”

Spec. med. biohemije Olga Mihajlović, koja je osnivač “Hemikala” i predsednica UO Doma zdravlja Hemikal, dobitnica je posebne Nagrade za najbolju ženu preduzetnicu, koju u okviru Godišnje nagrade za najbolje poslovne i preduzetničke rezultate u 2016. godini dodeljuje Regionalna privredna komora.

Ovoj divnoj ženi, stručnjaku i velikom profesionalcu u svom poslu, nagrada će biti uručena u petak, 23. decembra na svečanom delu sednice Skupštine Regionalne privredne komore Valjevo.

Valjevo

(Olga Mihajlović, predsednica UO DZ “Hemikal”)

“Izuzetno nam je zadovoljstvo  ičast da Vas obavestimo da je Žiri za nagrade RPK Valjevo doneo odluku da se Godišnja nagrada za najbolje poslovne i preduzetničke rezultate u 2016. godini – posebna nagrada najbolja žena preduzetnicadodeli G-đi Olgi Mihajlović, predsedniku UO DZ “Hemikal” Valjevo”, navodi se u pismu adresiranom na gospođu Mihajlović, u kojem je Regionalna privredna komora poziva da u petak, 23. decembra prisustvuje svečanoj sednici i primi ovu vrednu nagradu.

Dom zdravlja Hemikal osnovan je 1995. godine kao porodična firma. Hemikal i danas vodi porodični menadžment, što se može smatrati ključem uspeha.

Valjevo

Osnovna delatnost na početku rada ove zdravstvene ustanove, bila je uvoz medicinske opreme iz inostranstva za potrebe našeg tržišta. Uporedo sa obavljanjem poslova prodaje medicinske opreme u okviru preduzeća Spec. med. biohemije Olga Mihajlović osniva treću privatnu medicinsko-biohemijsku laboratoriju u Srbiji, koju odlikuje moderna oprema, savremena tehnologija i visoko profesionalna organizacija posla. Potom se 2000. godine otvaraju Hemikalove medicinske laboratorije u Beogradu, Lazarevcu i Ubu. Hemikal DOO je 2007. godine osnovan kao prvi privatni Dom zdravlja u Kolubarskom okrugu, a treći na teritoriji Srbije.

Valjevo

Hemikal je bio i ostao prva javna zdravstvena ustanova koja je u Kolubarskom okrugu pacijente primala tokom celog dana, sa laboratorijom čija su vrata otvorena i subotom i  nedeljom i koja uz sve potrebne stručne i zakonske sertifikate obavlja poslove iz najvećeg broja medicinskih grana.

Kolektiv Doma zdravlja Hemikal čine 30 stalno zaposlenih lekara i medicinsko-tehničkog osoblja.

Valjevo

 

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.