Medijska nagrada za toleranciju novinarki iz Valjeva!

Valjevka Tatjana Manojlović, novinarka RTS-a, dopitnica je GODIŠNJE MEDIJSKE NAGRADE ZA TOLERANCIJU, koju dodeljuje Poverenik za zaštitu ravnopravnosti i OEBS povodom Međunarodnog dana tolerancije na “Prvom regionalnom forumu tela za ravnopravnost Jugoistočne Evrope”.

Valjevo

Tatjana Manojlović je dobila III nagradu u konkurenciji reportaža za emisiju Život i standardi: “Pravo na pravdu”, koja se emituje na RTS-u. Kao urednica ove emisije, ona se zahvalila svim hrabrim ženama sa Kosova, koje su progovorile i koje se zalažu za zaštitu svojih prava! “Uvek kažem da je sama odluka da se istrajava na tom prostoru velika, a posebno je komplikovano izboriti se i za rodnu ravnopravnost. U moru važnih državnih i političkih tema, skrenuti pažnju na probleme žena nije jednostavno.cSvaka cast vama svima” poručila je nagrađena novinarka.

Valjevo

Emisija “Život i standardi”, koja se emituje na RTS2 svakog drugog četvrtka u 20h, upoznaje nas sa aktuelnim zbivanjima i prilikama u kojima živi srpsko stanovništvo na području Kosova i Metohije. Za razliku od svakodnevnih suvih i kratkih informacija sa tog područja, manirom dokumentarne reportaže, pokušava da prodre u život i skrene pažnju na svakodnevne probleme običnih ljudi u tom delu zemlje.

Prvu nagradu u kategoriji “TV/Radio prilog”, dobila je takođe novinarka RTS-a Biljana Radulović, za prilog koji se bavio temom oduzimanja poslovne sposobnosti od osoba s mentalnim i psihičkim teškoćama.

Pogledajte nagrađenu emisiju Tatjane Manojlović:

 

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.