Nagradna igra

U saradnji sa najboljim restoranima u gradu svake nedelje ćemo organizovati nagradnu igru u kojoj ćete moći da osvojite večeru za dvoje.

Valjevo

Danas u 17h “valjevskaposla. info” u saradnji sa restoranom “Pavljon Markova stolica” organizuje nagradnu igru. Pitanje će biti objavljeno na našoj facebook stranici tačno u 17h, a pobednik je onaj koji prvi tačno odgovori na postavljeno pitanje.

Valjevo

Od sada svaki utorak i četvrtak od 20h očekuje vas prijatan ambijent i bogata ponuda, obojena zvucima akustične muzike. Samo za vas akustični bend Filip i Leca vraćaju vas u dobra stara vremena uz romantičani pogled na grad. Okupite porodicu, društvo ili dovedite vašu izabranicu i dođite da se zabavimo i opustimo. Vaš restoran “Pavljon Markova stolica”.

27830_121468277893896_6624851_n

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.