Nagradna igra!

Valjevo

Danas u 17h dodeljujemo još jednu nagradnu večeru za dvoje.

Valjevskaposla u  saradnji sa najboljim restoranima u gradu organizuje nagradnu igru u kojoj ćete moći da osvojite večeru za dvoje. Današnji sponzor nagradne igre je restoran Paviljon Markova stolica, koji vam poklanja dva vaučera za večeru za dvoje u vrednosti od po 700 dinara. Pitanje će biti postavljeno na našu Facebook stranicu, a osoba koja prva odgovori tačno dobiće ovu lepu nagradu.

https://facebook.com/Valjevskaposla.info

Restoran “Pavljon Markova stolica” nalazi se na najlepšem mestu u Valjevu. Upravo zbog svoje lokacije naš restoran, postao je okupljalište svi onih koji poštiju tradiciju i kulturu sjedinjenu na jednom mestu. Mnoštvo detalja, kojima je posvećena posebna pažnja, izdvajaju ambijent u restoranu “Paviljon Markova stolica” od onog koji drugi restorani u Valjevu mogu da Vam predoče. Topla atmosfera koja vlada unutar zidova, ovog jedinstvenog restorana, učiniće vaš boravak prijatnim.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.