Naplata parkiranja u Tešnjaru od danas!

Danas počinje naplata parkiranja u zoni Tešnjara. Stanari stare gradske čaršije plaćaće parkiranje na mesečnom nivou u vidu stanarske karte i to za ulice Kneza Grbovića, Kneza Jovice, Bobovčevoj, Milovana Glišića, Hadži Rumivovoj i delu ulice Pijačni kej uz reku Kolubaru.

Valjevo

Nalepnica za vozila iz Tešnjara

Cena karte iznosi 330 dinara i važi mesec dana. Prilikom prve kupovine karte Tešnjarci će sklopiti ugovor sa JKP Vidrak i dobiće nalepnicu, koja je propisana odlukom Grada za 2017 godinu. Korisnici parkiranja u Staroj čarsiji Tešnjar od danas, 31. marta, mogu doći na šalter blagajne Vidrakove parking službe i sklopiti ugovor.

Bez obzira na broj automobila u posedu, sva lica imaju pravo na stanarsku parking kartu pod uslovom da se adresa stanovanja u ličnoj karti i saobraćajnoj dozvoli poklapa.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.