“Valjevo navija” za pobedu Srbije protiv Engleske na EURO 2024 – Hisense i Grad Valjevo organizuju gledanje utakmice u nedelju na Gradskom trgu

Evropsko prvenstvo u fudbalu EURO 2024 počinje za četri dana, a Reprezentacija Srbije igra prvu utakmicu u nedelju, 16. juna, u 21 čas. Grad Valjevo i kompanija Hisense, u okviru koje posluje fabrika Gorenje Valjevo, organizuju u zakazanom terminu gledanje utakmice Srbija – Engleska na Gradskom trgu, na velikom LED ekranu (5 x 3 metra). “Valjevo navija” naziv je ovog jedinstvenog događaja koji će pod vedrim nebom, u jednoj nesvakidašnjoj atmosferi i specijalno uređenom ambijentu Gradskog trga, okupiti brojne ljubitelje fudbala. Organizatori su se potrudili da svi posetioci dobiju kokice i rekvizite za navijanje, vatreni navijači imaće priliku da iscrtaju srpsku zastavu ili druge navijačke simbole na licu. Na poluvremenu utakmice biće organizovan zanimljiv kviz znanja, a za pet najuspešnijih učesnika biće dodeljene vredne nagrade.

Valjevo navija - Hisence Gorenje Valjevo

Sa konferencije za medije povodom najave događaja “Valjevo navija” / Foto: Valjevska posla

Olivera Erić, HR direktorka fabrike Gorenje Valjevo, najavila je jedinstven spektakl koji je besplatan za sve ljubitelje i verne pratioce najvažnije sporedne stvari na svetu. Kako je istakla, događaj “Valjevo navija” nastao je sa ciljem da zajedničkim snagama podržimo reprezentaciju Srbije i da još jednom potvrdimo neverovatan sportski duh naše zemlje. Ona se zahvalila na sjajnoj saradnji koja je ostvarena da Gradom Valjevom i ogromnoj podršci gradonačelnika.

“Događaj “Valjevo navija” je sjajna prilika da se dodatno zbližimo sa našim zaposlenima, sugrađanima, partnerima, potrošačima i da zajedno uživamo u trenucima koji ulepšavaju svakodnevnicu. Tokom događaja “Valjevo navija” pripremili smo kviz za sve gledaoce utakmice na Gradskom trgu, kao i vredne nagrade za 5 najboljih učesnika. Među vrednim nagradama je, između ostalog, i side-by-side frižider koji se proizvodi upravo u našoj kompaniji u Valjevu. Pripremili smo i kutak za najmlađe, zato vas pozivamo da sa svojim porodicama dođete i da zajedno  podržimo orlove. Očekujemo vas”, istakla je Olivera Erić, HR direktorka fabrike Gorenje Valjevo. 

Olivera Erić, HP direktor Gorenje Hisense Valjevo (2)

Olivera Erić, HR direktorka fabrike Gorenje Valjevo / Foto: Valjevska posla

Kompanije Hisense već osam godina uspešno sarađuje sa UEFA organizacijom, i već treću godinu zaredom je zvanični partner Evropskog prvenstva u fudbalu.

“Među prvim zemljama koje su debitovale davne 1960. godine na Evropskom prvenstvu bila je upravo Jugoslavija. Ponosni smo što smo deo jedne tako duge i vredne tradicije, zbog čega mi u Hisense grupaciji danas nastojimo da negujemo sportsko nasleđe u Srbiji”, istakla je Olivera Erić.

Valjevo navija - Hisence Gorenje Valjevo (2)

Vladimir Mišković, član Gradskog veća, rekao je da se Grad Valjevo sa zadovoljstvom odazvao sjajnoj inicijativi i da je sa zadovoljstvom pružio tehmičku i logističku pomoć za ovaj događaj koju kompanija Hisense, kao veliki sponzor Evropskog prvenstva, organizuje u našem gradu.

“Ovo je zaista lep momenat da zajedno obeležimo i da zajedno uđemo u Evropsko prvenstvo, koje svi navijački željno iščekujemo.”Valjevo navija” je sjajna inicijativa i događaj koji podseća da svaki sport ima jak socijalni momenat. Sport je i jedna velika odluka srca koju razumeju ljudi širom sveta. Bilo da se bavite sportom ili ga pratite, uvek kada delite to sa drugima identifikujete se sa reprezentacijom. Nadamo se pozitivnom rezultatu naše reprezentacije”, kazao je u svom obraćanju Vladimir Mišković.

Vladimir Mišković (2)

Nema sumnje da će navijanje za Srbiju protiv Engleske u nedelju uveče na Gradskom trgu biti nesvakidašnje, zaista posebno i u specifičnoj atmosferi. Ono što ga svakako može učiniti veličanstvenim i nezaboravnim je pobeda naše reprezentacije, kojoj se svi nadamo i priželjkujemo!

M.P.M.

Facebook komentari

About Marija Petrović - Marković

Iako po struci diplomirani novinar, novinarstvom se bavi iz ljubavi honorarno, na „hajdučki i uskočki" način iz sfere kulture, gde joj je radna matica. Kao student novinarstva krajem 1999. godine počela da radi u informativnoj redakciji rwgionalne Vujić televizije Valjevo (VTV), čiji je deo novinarskog tima bila 4 godine. Potom bila novinar-urednik u informativnoj redakciji Regionalne Televizije Valjevo (TVA) skoro 2 godine. Tokom 2004. i 2005. godine živela u Londonu i u tom periodu imala novinarsko mentorstvo na Channel 4 News od strane poznate britanske novinarke Darshne Soni. Po povratku iz Londona kratko vreme bila u informativnoj redakciji TV B92. U okviru projekta TV Training bila stipendista Pakta za stabilnost Jugoistočne Evrope, a potom i stipendista Fondacije Konrad Adenauer. Njeni tekstovi objavljivani su u nedeljniku „Napred“, „Reviji Kolubara“ i „Tešnjarskom glasonoši“. Od osnivanja portala valjevskapola.info 2016. godine radi kao novinar-urednik ove medijske kuće. Autor je više projekata, među kojima su "Da Valjevo prodiše", "UdahnimO2", Vazduhograf" i drugi, koji se na portalu Valjevska posla podrobno bave problemom aerozagađenja u Valjevu od 2017. godine. Dobitnica je Nagrade grada Valjeva za oblast Informisanje i društveno angažovanje u 2019. godini.

Leave a Reply