Neverne bebe verne Valjevu!

Nova pesma i spot Nevernih beba „Obala bluza“ doživeli su svoju medijsku premijeru i odmah su nas osvojili jednim romantičnijim zvukom, majstorskim muziciranjem, jakim i nežnim tekstom, divnim vokalima, ali i vizuelnom pratnjom svega toga, uokvirenom u spot sa vrhunskim kadrovima predela, za koje ne biste verovali da se nalaze u okolini Valjeva.

Valjevo

(Izvor. Facebook)

Spot, koji je sniman na egzotičnim lokacijama u Ubu i njegovoj okolini, na autentičan način oslikava predivnu prirodu tog kraja, još uvek nedovoljno afirmisanu kao deo turističke ponude Srbije. Savršeno uređeni prostor Fazanerije sa jezerom, beli i crni labudovi, koji posetiocima jedu iz ruke, bajkoviti rasadnik ruža „Flora plus“, apokaliptični ambijent kamenoloma ili nepregledna žitna polja, sjajna su mesta koje treba posetiti i doživeti. Setni zvuci usne harmonike i akustične gitare atmosfera pomalo zaboravljenih druženja uz logorsku vatru i emotivan tekst najavljuju pravu audio-vizuelnu poslasticu u smiraj leta za sve poštovaoce opusa Nevernih beba i ljubitelje kvalitetne muzike.

Valjevo

(Izvor: Facebook)

Romantična, akustična balada „Obala bluza“, treći je po redu singl sa sedmog studijskog albuma „Priča o nama“ Nevernih beba, benda čija je polovina članova upravo iz Valjeva i koji su ostali verni svom gradu. To neumorno dokazuju svojom podrškom akcijama koje u najboljem svetlu promovišu Valjevo, svojom iskrenom željom da im rodno mesto povrati nekadašnji epitet ozbiljno tretiranog grada, ali i čestom saradnjom sa brojnim Valjevcima, i pojavljivanjem naših eminentnih sugrađana u spotovima. U ovom spotu, sam u čamcu, poput Robinsona Krusoa, vesla Zoran Avramović, dok u spotu „Kad te probude“, u poznatom tešnjarskom kafiću Pub 23 sa članovima bend „gostuje“ Zoran Mujbegović.

Valjevo

(Izvor: Facebook)

„I dalje pokušavamo da svojom muzikom pošaljemo neke važne poruke optimizma i ljubavi u vrtlogu tenzija i iskušenja kojima smo izloženi svakodnevno“, kaže Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba, benda koji nikada nije bio estradnog karaktera, u čemu zapravo i leži tajna njihovog decenijskog uspeha i nesalomivog epiteta kultnog pop-rok benda.

Valjevo

(Poslednja klapa spota za pesmu “Obala bluza”, izvor: Facebook)

Spot za pesmu „Obala bluza“ rediteljski potpisuje naš Valjevac Miroslav Milovanović, koji je takođe sa svojom agencijom AsMedia učestvovao u snimanju i realizaciji prethodnih spotova Nevernih beba za pesme „Priča o nama“, „Tu kraj nas“, i „Kad te probude“.

UŽIVAJTE U NOVOJ PESMI I PREDELIMA IZ OKOLINE VALJEVA:

Marija Petrović-Marković

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.