Kako nezvanično saznajemo iz policijskih izvora, danas su uhapšena 4 muškarca, koja su  navodno, ispred fabrike “Gorenje” sačekala druga Sretena Nikolića, okrivljenog za ubistvo u “Zipi” i tom prilikom mu izrekla pretnje.

Viši javni tužilac u Valjevu Dragana Marković, posle ubistva koje se dogodilo u našem gradu proteklog vikenda, kao i naknadnih događaja fizičkog i verbalnog nasilja, ekskluzivno za Valjevskaposla kaže:

„U ovakvoj situaciji preduzimamo sve zakonom propisane mere da se atmosfera, koja je nastala u gradu smiri i da se javnost umiri. S tim u vezi određena lica su pritvorena, pre svega mislim na okrivljenog za ubistvo Sretena Nikolića i juče uhapšenog Ivana Mijailovića. Danas su još 4 lica uhapšena, određen im je pritvor od 48h i u zakonskom roku će biti privedena dežurnom zameniku u Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.“

Okrivljenom Sretenu Nikoliću određen je pritvor od 30 dana. On se na prvom saslušanju branio ćutanjem i tražio je promenu advokata. Kako nezvanično saznajemo okrivljenog sada zastupaju advokati jedne beogradske advokatske kancelarije.

M.P.M.