Nova hapšenja u Valjevu!

Kako nezvanično saznajemo iz policijskih izvora, danas su uhapšena 4 muškarca, koja su  navodno, ispred fabrike “Gorenje” sačekala druga Sretena Nikolića, okrivljenog za ubistvo u “Zipi” i tom prilikom mu izrekla pretnje.

Viši javni tužilac u Valjevu Dragana Marković, posle ubistva koje se dogodilo u našem gradu proteklog vikenda, kao i naknadnih događaja fizičkog i verbalnog nasilja, ekskluzivno za Valjevskaposla kaže:

„U ovakvoj situaciji preduzimamo sve zakonom propisane mere da se atmosfera, koja je nastala u gradu smiri i da se javnost umiri. S tim u vezi određena lica su pritvorena, pre svega mislim na okrivljenog za ubistvo Sretena Nikolića i juče uhapšenog Ivana Mijailovića. Danas su još 4 lica uhapšena, određen im je pritvor od 48h i u zakonskom roku će biti privedena dežurnom zameniku u Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.“

Okrivljenom Sretenu Nikoliću određen je pritvor od 30 dana. On se na prvom saslušanju branio ćutanjem i tražio je promenu advokata. Kako nezvanično saznajemo okrivljenog sada zastupaju advokati jedne beogradske advokatske kancelarije.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

10 comments

 1. I ubica i ubijeni su bagra koja se izmedju sebe trebi.Treba da mi bude zao nekog huligana koji ima ko zna koliko prijava i jos je na slobodi jos on deli pravdu ko sme u klub a ko ne?Pa da li je realno to?!?!?

  • Bravo, Valjevo je sada bar malo mirnije mesto.

  • Alo mentolcino jedna…. ne predstavljaj se lazno…. ovo moze staviti samo komentar neko iz poridice ubice…bagro od ljudi… klosari…. seme Vam se zatrlo do poslednje klice…. **** li Vam sve zivo i mrtvo!!!!

 2. * ti decu i sve ti * sto komentarises a ne znas nista

 3. Da je Vas sin ubijen, ili da je Vas sin ubica, verovatno bi isto ovako komentarisali ovaj slucaj!
  Sram Vas bilo jos jednom…
  Osoba koja ovako nesto iskomentarise, verovatno svoju decu i nema!
  Stidite se!

 4. Stoko glupa. Ti ces da pricas kakav je Damjan. Nisi ga ni poznavao a tu pricas i dajes sebi zapravo da pljujes. Njega nema. Debiluu

 5. Samo bolestan um ovako nesto moze da izjavi!
  Osim ako ovaj Zoran nije mama ili tata od ubice!

 6. **** ti decu i sve ti **** sto komentarises a ne znas nista

 7. nije zasluio da umre…sta god je bilo