Nova Pedijatrija spremno dočkuje pacijente

Posle kompletne rekonstrukcije službe Pedijatrije, prijema građevinskih radova, posedovanja svih atesta za bezbedan rad sa najosetljivijom populacijom, Dečje odeljenje je ponovo u starom režimu rada. Prvi najmlađi pacijenti primljeni su na ovo odeljenje, koje je u toku rekonstrukcije bilo izmešteno na sedmom spratu nove zgrade bolnice, na Odeljenju dečje hirurgije.

Valjevo

Zahvaljujući donaciji od 100.000 evra našeg poznatog fudbalera Matije Nastasića, na odeljenju su urađeni kompletni građevinski radovi koji su podrazumevali zamenu elektroinstalacije, sređivanje podova, mokrih čvorova, nove pregradne zidove, novu stolariju.

Valjevo

Zaposleni i ljudi dobre volje nastavljaju opremanje službe inventarom kroz aktivnosti „Helios“ fondacije koja je osnovana u cilju unapređenja rada Pedijatrije.

V.d. direktora Opšte bolnice Valjevo, dr Zoran Đurić, nedavno je potpisao donatorski ugovor sa G.P. „Greda“, kojim će u toku godine biti urađena termofasada na kompletnoj zgradi u kojoj se nalazi služba Pedijatrije, a koja datira iz šezdesetih godina.

Dečje odeljenje ima kapacitete 19 postelja i još 10 ležaja za majke pratilje, kao i ambulante za specijalističke preglede.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.