Novi načelnici Gradske uprave

Odeljenje za finansije Gradske uprave konačno je, posle četiri godine, dobilo svog načelnika. Kako Valjevskaposla nezvanično saznaju, na tu funkciju postavljen je Željko Tabašević, član Srpske napredne stranke. Novog načelnika dobilo je i Odeljenje za inspekcijske poslove. Dosadašnjeg načelnika Sašu Ivanovića zamenio je na čelu „komunalne inspekcije“ Dragan Mojsilović (LDP).

Prema nezvaničnim informacijama, uskoro će uslediti još jedna promena. Umesto Jasne Aleksić, novi načelnik Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine biće, kako saznaju Valjevskaposla, Nikola Ilić, nekadašnji sekretara Skupštine grada (od 2008. do 2012. godine), koji je trenutno radi u Odeljenju za razvoj.

Podsećamo da su Valjevskaposla već pisala o smeni Sonje Vasiljević (SPS), koju je na mestu načelnika Odeljenja za zajedničke poslove zamenio Dragan Stanković.

M.P.M.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.