Novo korito reke Kolubare

Prema pisanju Blica, Majkl Devenport Ambasador Evropske unije u Srbiji, posetiće 15. septembra Valjevo. On će tom prilikom obići deo oštećenog korita Kolubare, koji će biti rekonstruisan sledeće godine sredstvima Evropske unije.

Radovi u visini od 4,5 miliona evra počeće na proleće sledeće godine. Kako se u daljem tekstu navodi, tim sredstvima će biti rekonstruisano 2,7 kilometara oštećenog rečnog korita Kolubare od “Belog mosta” do kompanije “Austroterm”, zatim izgradnja novog korita od neregulisanog dela od mosta na obilaznici do kompanije “Austroterm” u dužini 1,1 kilometar, i dela od parka na Pećini do mesta spajanja Jablanice i Obnice u dužini od 300 metara.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.