Novogodišnji program za mališane uz Deda Mraza, klovna, mađioničara, žonglera…

Najmlađi Valjevci će u narednih peta dana imati priliku da uživaju u “Novogodišnjem programu za decu”, koji će se odvijati na platou Centra za kulturu i oko klizališta.

Svakog dana do 31. decembra u periodu, kako navode organizatori, od 16h do 18 časova u posetu deci dolazi Deda Mraz. “A, sa njim će svratiti klovn, mađiničar i žongler uspešni, jer su svi oni mnogo smešni. Za svu decu u taj čas, Deda Mraz donosi dobar glas. Dobre želje za novogodišnje veselje”, na simpatičan način, u rimi, mališane obaveštava ovdašnji Centar za kulturu.

Valjevo

Danas, 27. decembra, od 16.30h do 18 sati, valjevske mališane će ispred Centra za kulturu zabavljati klovn, dok će mađioničar naše najmlađe sugrađeni odvesti u svet magije u sredu i četvrtak u istom terminu od 16.30 do 18h. U holu Centra za kulturu u četvrtak, 28. decembra, u 18h biće upriličena humanitarna novogodišnja izložba Likovnog ateljea. Poslednja dva dana 2016. godine rezervisana su za žonglera, čije će veštine mališani moći da vide od 16.30h do 18 časova.

Program podrazumeva druženje sa Deda Mrazom do poslednjeg dana 2016. godine u zakazanom terminu od 16h do 18 sati, kao i klizanje na instaliranom klizalištu svakog dana do subote, 31. decembra, u periodu od 16h do 16.30h.

 Novogodišnji program za decu organizuje se u sardnji Centra za kulturu i Grada Valjeva.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.