OD 1. JANUARA ČUVAJTE SVE FISKALNE RAČUNE

Građani Srbije mogu već od 1. januara da počnu da skupljaju fiskalne račune kako bi učestvovali u nagradnoj igri i kao glavnu nagradu osvojili stan u Beogradu.

Ova velika akcija trebalo je da krene u decembru, ali je ipak pomerena za januar. Prvi krug će biti završen u martu, kada se očekuje i izvlačenje nagrada.

Vlada Srbije će do kraja 2017. godine najverovatnije održati dva takva kruga a sve u cilju podsticanja borbe protiv sive ekonomije i podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa.

Najveći deo novca obezbedila su javna preduzeća koja imaju dobit, tako da je prvi ciklus nagradne igre pokriven. Izvesno je da će kao nagrade deliti stanove, automobile, i to najverovatnije “fiat500L”, porodična putovanja na Zlatibor, Staru planinu kao i brojne manje nagrade (tablete, računare, televizore, vaučere za kućne aparate).Najverovatnije će biti obezbeđen i put u Njujork.

Uslovi učestvovanja u nagradnoj igri:

prihvataju se svi računi i/ili slipovi izdati od 1. januara 2017. godine

u nagradnoj igri biće potrebno sakupiti najmanje 10 fiskalnih računa

minimalni iznos na računu da bude 100 dinara,

računi sa 10 različitih prodajnih mesta

računi i/ili slipovi šalju se poštom na adresu Poreske uprave

Izvor  Info24.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.