Odbojkašice Železničara „preslišale“ lidera Superlige

Odbojkašice Železničara su fantastičnom igrom savladale lidera Superlige TENT iz Obrenovca sa 3:0 (25:20, 25:12, 25:17) i nastavile sjajnu seriju od tri pobede maksimalnim rezultatom, od čega dve na gostovanju. Pred oko 500 gledalaca u lajkovačkoj Hali sportova dominirale su čitav meč, uz fenomenalan servis i napad. Da je iskusna Svetlana Ilić odlično pročitala igru TENT-a i pripremila pravu taktiku, govori podatak da je Železničar imao samo 7 grešaka, dok su, sa druge strane, Obrenovčanke pravile mnogo grešaka.

Još jednu izuzetnu utakmicu odigrala je Mirjana Đurić Bergendorf, koja je parirala Jovičićevoj iz TENTA, prvoj poenterki lige (prošle godine igrala za Železničar). Ostvarila je 18 poena, a standardan doprinos u poenima dale su i Nada Mitrović, Andrićeva i Tamara Rakić.

Posle večerašnje pobede Železničar je peti sa 14 bodova, a da li će tu i ostati zavisi samo od rezultata Crvene Zvezde, koja ima bod manje. Dve utakmice 9. kola igraju se u petak: Jedinstvo (SP)–Jedinstvo (Užice) i Zrenjanin-Crvena Zvezda, a ostale dve u subotu: Dinamo-Spartak i Vizura-Futog.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.