Osnovci se zalažu za koncerte i pozorišne predstave tokom Dečje nedelje

Članovi učeničkih parlamenata valjevskih osnovnih škola, na sastanku održanom sa članom Gradskog veća i predsednikom Organizacionog odbora „Dečje nedelje“, Dejanom Bogojevićem, predložili su da program „Dečje nedelje“ sledeće godine bude upotpunjen koncertima i pozorišnim predstavama. Osim ovih, osnovci su izneli i niz drugih dobrih predloga koji će biti razmotreni u narednom periodu. Sastanak, prvi u nizu predviđenih, organizovan je u cilju uspostavljanja dijaloga između Organizacionog odbora „Dečje nedelje“ i dece, kako bi program ove tradicionalne manifestacije sledeće godine bio što kvalitetniji i u skladu sa interesovanjima najmlađih. Članovi učeničkih parlamenata ovom prilikom izneli su svoja dosadašnja iskustva i predložili da anketiraju vršnjake iz svojih škola i da na osnovu toga predlože programe koji bi bili najinteresantniji.

Valjevo

Kako je naglasio ovom prilikom Bogojević, sastanci, na kojima će biti reči o konkretnim predlozima za unapređenje kvaliteta programa „Dečje nedelje“ biće organizovani tokom cele godine. Predviđeno je da prvi naredni, bude organizovan sa predstavnicima učeničkih parlamenata valjevskih srednjih škola.

Ovom prilikom je ocenjeno da su predlozi dece pravi pokazatelji njihovih interesovanja, a cilj Organizacionog odbora je da im izađe u susret i sledeće godine organizuje „Dečju nedelju“ u skladu sa njihovim smernicama.

Valjevo

Sastanku, koji je organizovan u Osnovnoj školi „Nada Purić“, prisustvovali su pored Bogojevića još dva člana Organizacionog odbora „Dečje nedelje“ Angelina Lukić, programski urednik Centra za kulturu i mr Ana Savković, direktor Osnovne škole „Nada Purić“.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.