Otvorena savremena benzinska stanica na Divčibarama

Nakon otvaranja ski staze Crni vrh i puštanja sistema za veštačko osnežavanje, na Divčibarama je svečano otvorena i benzinska stanica. Građevinsko preduzeće „Ingrap omni“ kupilo je benzinsku stanicu, koja je rekonstruisana i opremljena najsavremenijim sistemom za automatsko točenje goriva.

Valjevo

Benzinsku stanicu svečano je otvorio gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović i jedan od vlasnika firme „Ingrap-omni“ Cvetin Krstić.

Gradonačelnik je ovom prilikom pozitivno ocenio otvaranje moderne benzinske stanice koja će raditi 24 sata. „Verujem da je ova stanica u suštini preteča svih onih modernih stvari koje će se na Divčibarama ubuduće dešavati. Imati jednu ovakvu stanicu koja 24 sata radi ne samo usluživanjem, plaćanje platnim karticama i novcem je nešto što je čini mi se revolucija za Divčibare, a poznato je da je ova gradska vlada odvojila znatna sredstva u budžetu za sledeću godinu kad su Divčibare u pitanju. Odvojili smo oko 40 miliona dinara, očekujemo da Divčibare u punom onom sjaju i kapacitetu već krajem iduće godine postanu jedno značajno turističko mesto na mapi Srbije, očekujemo da pre svega građani Valjeva i Valjevci pohrle na Divčibare koje verujem za godinu dana nećete moći da prepoznate. Imamo tržište od dva miliona ljudi koji gravitiraju ovom prostoru, tu je grad Beograd, imamo Novi Sad i Pančevo“, rekao je gradonačelnik Gvozdenović prilikom otvaranja.

Valjevo

U nameri da proširi svoju delatnost preduzeće „Ingrap omni“ je otvorilo dve benzinske stanice u Valjevu u Suvoborskoj ulici u maju 2010.godine i u Knez Mihailovoj ulici u decembru 2012.godine. To je samouslužna automatska benzinska stanica koja je opremljena i funkcioniše kao jedna od retkih u Srbiji. Benzinska stanica će raditi 24 časa, svaki dan u nedelji samoposluživanjem, bez zaposlenih. Plaćanje, odabir i količina goriva obavljaće se preko bankomata u koji se ubacuje novac ili platna kartica. Namera investitora „Ingrap-Omni“ između ostalog je i pridruživanje akciji razvoja Divčibara i davanja ličnog doprinosa proglašenju Divčibara turističkim prostorom. Na otvaranju benzinske stanice govorili su Milena Živanović, savetnica direktora preduzeća „Ingrap-omni“ i Cvetin Krstić, jedan od vlasnika ove firme.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.