Pinokijevci obeležili Savindan

U svečanoj atmosferi, uz prisustvo sveštenika valjevske crkve, podigli smo krsnu slavu i na radost svih prusutnih nastavili svečarsku atmosferu obeležavanja praznika posvećenom prvom srpskom arhiepiskopu Svetom Savi.

Sveštenici su prerezali kolač, izrečena je zajednička molitva u prisustvu dece, roditelja, vaspitača i naših saradnika. Usledio je potom prigodan program osmišljen za ovaj divni dan, upriličen od strane starije i izdvojene jedinice naše predškolske grupe. Recital, mala pozorišna predstava kao i pevanje himne Svetom Savi, osmišljeni su sa velikom profesionalnošću.

Mi tradicionalno obeležavamo praznik Savindan uz prigodan edukativno – zabavni program. Po završetku programa u našim prostorijam upriličeno je posluženje koje prati ovaj posni dan. Uz radost, sreću i veselje, proslavismo i ovog Svetog Savu, na višestruko zadovoljstvo svih prisutnih. O tome, i ovog puta, svedoče nase fotografije!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.