Počeli radovi u Ulici Poparski put

Počeli su radovi u Ulici Poparski put, u dužini od 530 metara, veoma važne saobraćajnice, koja se nalazi u širem centru grada, a koja je nakon radova na vodovodnoj mreži, bila potpuno uništena i teško prohodna.

Valjevo

Radove su danas obišli gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović, zamenik predsednika Skupštine Mihailo Milutinović i odbornik Milan Gajić. Vrednost radova je 14 miliona dinara, a izvodi ih preduzeće „Autotransport“.

Valjevo

„Ova ulica je u širem centru grada i u ovom momentu se radi priprema za asfaltiranje. Bitno je da je urađena i kišna kanalizacija. U razgovoru sa ljudima koji ovde žive, saznao sam da je problem kanalizacije višegodišnji, da ne kažem i višedecenijski. Kako ovde živi dosta ljudi svih generacija, a naročito dece, u najskorije ćemo videti kakvi su planovi Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu i „Vodovoda“, da izađemo u susret meštanima i da rešimo problem otpadne kanalizacije, rekao je gradonačelnik prilikom obilaska radova i razgovora sa radnicima i žiteljima ovog dela grada.

Valjevo

Dr Slobodan Gvozdenović je istakao da se stvari u gradu pomeraju na bolje:

„Stvari se pomeraju, to svi vidite. Na žalost, uvek će biti nezadovoljnih, naročito onih koji nisu na vlasti, a misle da treba da budu na vlasti, žele da sve upropaste i namaknu omču Valjevu po ko zna koji put. Ovaj put, sigurno, neće uspeti. Radićemo još više, brže i radićemo još kvalitetnije nego što su neki pre nas radili. Bitno je da se građani uvere da su i gradonačelnik i njegov tim veoma agilni na terenu, da želimo da stvari dovedemo u red i da smo već mnogo stvari doveli u red. Očekujem da do kraja ove godine Valjevo bude jedno veliko gradilište, a samim tim će i građani biti zadovoljniji. Planovi za sledeću godinu su još veći i još ambiciozniji, ali o tom potom, ima još dosta vremena do usvajanja budžeta“, zaključio je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović, prilikom obilaska radova u Ulici Poparski put.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.