Počinje dečja pozorišna sezona!

Za vikend počinje dečja pozorišna sezona u Centru za kulturu Valjevo. Prva u nizu predstava, koju će mališani moći da pogledaju na velikoj sceni CZK već u subotu 10. septembra u 12h, biće predstava sa elementima baleta Šareni suncokreti Sunčica i Luna. Ova edukativna predstava, u kojoj igraju Nikolina Bogdanović i balerina Tanja Damjanovski, prilika je da deca nauče nešto više o svim vasionskim čarima našeg Sunčevog sistema, ravnodnevicama, vremenskim prilikama i godišnjim dobima.

Plakat Suncica (2)

Prožeta klasičnom muzikom, dočaravajući kosmičku igru, balerina Luna pleše na vrhovima prstiju. Tu je i Munja, koja kvari sunčan dan kišom i nevremenom. Ali Luna poziva u pomoć sve planete i decu na svemirski bal koji će spasiti stvar!

Karte se mogu kupiti po ceni od 200 dinara na dan igranja pedstave.

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.