Policija uhapsila razbojnika koji je opljačkao prostorije DS-a u Valjevu

Intenzivnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, rasvetlili su više razbojništava i teških krađa, među kojima i provalu u prostorije Demokratske stranke u Valjevu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ova krivična dela, uhapšen je J. D. (1982) iz Valjeva i njemu je na predlog nadležnog tužioca, sudija za prethodni postupak odredio pritvor 30 dana.

Policija je pronašla monitor, računar, TP link i mobilni telefon koji su otuđeni iz prostorija Demokratske stranke u Valjevu i oni su predati ovlašćenom licu „Demokratske stranke“, kao i veću količinu cigareta koje su vraćene vlasnicima trgovinske radnje.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. TREBA DA ISTRULI U ZATVORU!!!