Valjevska policija zaplenila oko 6kg droge i uhapsila dve osobe

Valjevska policija uhapsila je D.T. (1975), kod koga je pronađeno i oduzeto 1,8 kilograma  marihuane, kao i mini laboratorija i I.L. (1986) kod koga je pronađeno i oduzeto nešto manje od četiri kilograma marihuane.

Ova dva hapšenja na teritoriji Valjeva izvršena su u okviru akcije suzbijanja organizovanog i opšteg kriminala, koja je sprovedena u više gradova Srbije.

MUP saopštava da je u okviru ove akcije na nivou države uhapšeno ukupno 123 osobe, da je zaplenjeno više od 177 kilograma marihuane i da su otkrivene tri laboratorije za proizvodnju narkotika.

Od 177,5 kilograma opojne droge marihuane, najviše je zaplenjeno u Beogradu – 80 kilograma, zatim 75 kilograma u Kragujevcu i u Boru 22 kilograma. Takođe zaplenjeno je i 620 različitih vrsta tableta,  više komada vatrenog oružja i velika  suma novca, navodi se između ostalog u sveobuhvatnom saopštenju Ministrastva unutrašnjih poslova, posvećenom akciji koja je sprovedena u cilju nastavka pojačanih mera i aktivnosti sprečavanja i suzbijanja krivičnih dela iz oblasti organizovanog i opšteg kriminala.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.