Pomoć za Sofiju Nikolić: Skupljeno 122.456,70 eura

Fondacija „Podrži život“ sa radošću saopštava da je akcija prikupljanja pomoći za Sofiju Nikolić iz Beograda uspešno okončana i sredstva koja su neophodna za njeno lečenje u Francuskoj, u iznosu od 122.456,70 EUR su obezbeđena.

Valjevo

Fondacija „Podrži život“ je Sofiji uspela da obezbedi 20.000,00 EUR kroz svoju donaciju, a zahvaljujući svima Vama, humanim ljudima, koji ste brzo reagovali na naš apel i uplatili sredstva za njeno lečenje.

Ovim putem se Fondacija „Podrži život“ zahvaljuje svima koji su ovu akciju zdušno pomogli i dali doprinos da Sofija ode na lečenje u Francusku. Mi vas pozivamo da i dalje nastavite da podržavate naše akcije za decu kojoj su isto poput Sofije preko potrebna sredstva za dalje lečenje. Podržite akcije za Draganu Ilievski, Andronika Perinčića, Mihaila Milovanovića, Uroša Bogdanovića i Dragane Avdalović.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.