Popučke: U stravičnoj nesreći dvoje mrtvih

Dvojica muškarca poginula su jutros u stravičnoj nesreći kada je na njihov automobil naleteo voz na pruzi Beograd-Bar u prigradskom naselju Popučke.

Valjevo

Tragedija se dogodila posle pet sati ujutro. Brzi voz koji se kretao iz pravca Bara naleteo je na “golf 2” u kojem su bila dvojica muškaraca, piše “Informer”. U stravičnom sudaru automobil je potpuno smrskan, od siline udarca odbačen je u reku Krivošiju, a dvojica muškaraca poginula su na licu mesta.

“Ovaj putni prelaz nema polubranike, ali ima svetlosnu signalizaciju (treptače) pa se pretpostavlja da je do nesreće došlo zbog loše procene vozača o potrebnom vremenu prelaska pruge”, kažu u “Železnicama Srbije”.

U izvlačenju tela poginulih, koja su poslata na obdukciju, učestvovali su vatrogasci-spasioci, a uviđaj na mestu događaja sproveli su predstavnici policije i tužilaštva. Saobraćaj na ovom delu barske pruge uspostavljen je ponovo u 7.40 časova.

Izvor: Mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.