Postanite i vi Vredna pčelica

U Valjevu je danas počeo sa radom Edukativni centar „Busy Bees“, u kojem se mogu pohađati kursevi engleskog jezika za sve uzraste, zatim pripreme za Kembridž ispite, individualna nastava, kao i pripreme za prijemne ispite.

Na adresi Pantićeva 17, svi zainteresovani mogu pored engleskog pohađati i časove nemačkog, francuskog, italijanskog, kao i časove srpskog jezika i matematike.

Valjevo

 

Danas je startovalo preko deset grupa uzrasta od 5 godina starosti, predškolci, učenici od I do VIII razreda, kao i grupe oformljene za starije polaznike.

Radno vreme Edukativnog centra „Busy Bees“ , čije ime u prevodu na srpski znači „Vredne pčelice“ je svakim radnim danom od 18h do 21h, a mentori koji rade sa polaznicima su predstavnici visokoobrazovnog kadra, profesori koji su dokazano uspešni u svom poslu i mentorskom radu.

Valjevo

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.