Postavljen novi načelnik i zamenik načelnika Gradske uprave grada Valjeva

Gradsko veće je na današnjoj 49. redovnoj sednici donelo rešenja o utvrđivanju prestanka rada na položaju vršiocu dužnosti načelnika Gradske uprave grada Valjeva i vršiocu dužnosti zamenika načelnika Gradske uprave, usled isteka vremena na koji su postavljeni.

Valjevo

Nakon razrešenja usledilo je postavljenje načelnika i zamenika načelnika Gradske uprave grada Valjeva.

Za načelnicu Gradske uprave grada Valjeva, na period od pet godina, postavljena je Jelica Panjković-Tešić, diplomirana pravnica, dosadašnja načelnica Odeljenja za poslove organa grada.

Valjevo

Za njenu zamenicu postavljena je Dragana Đenić, takođe diplomirana pravnica, koja je do sada obavljala poslove šefa Odseka za utvrđivanje i kontrolu izvornih prihoda u Odeljenju za utvrđivanje, naplatu i kontrolu izvornih prihoda. One stupaju na dužnost u ponedeljak, 1. aprila 2018. godine.

Valjevo

Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović je čestitao postavljenim načelnicama i novoizabranim članovima Gradskog veća dr Dušanu Mirkoviću, dr Miroljubu Ivanoviću i Marku Živanoviću i poželeo im uspešan rad. Gradonačelnik je rekao je da će posle Uskrsa biti podeljeni resori u Gradskom veću.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.