Poznati o Stop.Shopu: Ovo je falilo gradu!

Valjevo

(Foto: Dragan Krunić)

„Pioniri“ na otvaranju Stop.Shop ritejl parka u Valjevu bile su Neverne bebe i Željko Joksimović. Imajući u vidu da je polovina benda Nevernih beba iz Valjeva, kao i da je Željko Joksimović takođe Valjevac, zadovoljstvo je bilo obostrano, njih kao izvođača i publike, koja je uživala u njihovom vezanom koncertu, inače poklonu Grada Valjeva sugrađanima. Zvezde ove večeri dele mišljenje da je našem gradu falio tržni centar, jer on sa sobom povlači mnoštvo drugih benefita i da njegovim otvaranjem Valjevo pokazuje da ima potencijal da postane velegrad.

Valjevo

(Foto: Dragan Krunić)

„Moje srce kuca za ovaj grad i uvek ćemo podražavati akcije koje promovišu Valjevo u najboljem svetlu. Želim da se vratimo na one stare staze uspeha iz 70-tih i 80-tih godina kada je Valjevo u staroj Jugoslaviji bio ozbiljan grad i ozbiljno tretiran grad“, kaže Milan Đurđević, frontmen grupe Neverne bebe.

Valjevo

(Foto: Dragan Krunić)

Željku Joksimoviću je ovo drugi po redu Stop.Shop ritejl park u Srbiji koji „otvara“ svojim koncertom, ali i da koncert u Valjevu ima posebnu emociju i težinu, jer kako je rekao nije lako nastupati pred svojom publikom, u gradu u kojem je potekao i odrastao. „Postojanje ovakvog jednog ritejl parka je evropski i svetski standard koncepta koji naravno treba da ima svaki grad. Stop.Shop Valjevo izgleda svetski i drago mi je što je otvaranje proteklo uspešno, što vlada veliko interesovanje i što je mesto jako posećeno“, naglašava Željko Joksimović.

Valjevo

(Foto: Dragan Krunić)

Oficijelni voditelj svečanosti otvaranja bila je Marija Kilibarda, od nedavno Radmanović. Marija je bila u ulozi voditelja i na otvaranju Stop.Shopa u Nišu, ali kaže da su joj Valjevo i okolina srcu bliži i da često privatno posećuje naš kraj u kojem ima puno prijatelja.

Valjevo

(Poznata voditeljka sa novinarkom valjevskaposla.info)

„Teren mi je dobro poznat, jer poznajem dosta Valjevaca, čak mi je i bivši momak rodom iz Valjeva. Ovoga puta soliram na sceni kao voditelj bez Andrije Miloševića i primetila sam da je koncert Željka Joksimovića dosta svečaniji od onog u Nišu, budići da je Valjevo njegov rodni grad, baš kao i većini članova Nevernih beba. Danas sam u Valjevu uspela da spojim posao i zadovoljstvo“, ne krije oduševljenje Marija.

Dvadesetčetvorogodišnja Nevena Marinković iz Raške predstavljaće Srbiju na izboru za Miss Planet 2016, koji će se početkom septembra meseca održati u gruzijskom gradu Batumi. Nevena je model valjevske agencije „Novo lice“, čije su manekenke imale reviju u okviru programa otvaranja Stop.Shopa. U centru pažnje najviše je bila upravo Nevena, kako zbog svoje lepote i visine, ali i harizme koja je prema njenom mišljnju najpresudnija.

Valjevo

(Nevena Marinković, predstavnica Srbije na izboru za Miss Planet 2016)

„Drugi put sam u Valjevu i opet poslovnim razlogom, ali uživam. Čak sam stigla da odem u kraći šoping i pazarim sebi nešto. Kako i sama dolazim iz malog mesta, mislim da je tržni centar ovog tipa zaista korisna stvar koja će se gradu i građanima isplatiti. Valjevci su izuzetno gostoprimljivi i uvek me lepo dočekate. Uživala sam danas sa vama i divnom celodnevnom programu iako sam bila na radnom zadatku“, kaže kroz osmeh Nevena, koja je trenutno na master studijama arhitekture i kojoj želimo puno sreće 3. septembra u Batumiju.

Valjevo

(Foto: Dragan Krunić)

Da podsetimo, Stop.Shop Valjevo, koji zapošljava 110 radnika, sa osam miliona evra finansirala je austrijska kompanija “Immofinanz”. Dvadeset jedan lokal, napravljen po evropskim standardima, iznajmljuje se domaćim i svetskim brendovima, koji su od sada dostupni i u Valjevu u Uzun Mirkovoj ulici, na mestu nekadašnjeg Remonta. Ovaj u Valjevu, treći je po redu Stop.Shop u Srbiji, posle Čačka i Niša.

Marija Pterović-Marković

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.