Prazni lokali u Knez Miloševoj – BID zona najavljuje ozbiljniju marketinšku kampanju!

Valjevo

Šetajući Knez Miloševom ulicom ne može da se ne primeti veliki broj praznih lokala, koji već duži period čekaju svoje zakupce. U Zoni unapređenog poslovanja tzv. BID zoni u Valjevu 17 prodajnih objekata trenutno nema namenu, s tim što su dva lokala pre nekoliko dana izdata i u procesu su priprema za početak poslovanja.

Valjevo

Izvršni direktor BID zone Milan Đurđević za naš portal kaže da je to situacija koja se svake godine ponavlja.

“Od 180 prodajnih objekata u BID zoni, 17 nije izdato u zakup, što nije ništa u poređenju sa 2003. godinom kada je čak preko 30 lokala bilo prazno. Govorimo o cifri od 17 praznih lokala, od čega su dva na početku Knez Miloševe ulice nedavno izdata, dok za 11 lokala postoje problemi jer je nekolicina u vlasništvu firmi koje su u stečaju, kod nekih pak nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi, ili su u procesu restitucije, a ima i objekata čiji vlasnici ne žele ni da ih izdaju u zakup niti da ih prodaju”, precizira Đurđević.

Valjevo

Na novinarsko pitanje koliko je otvaranje Stop.Shopa poslovno ugrozilo BID zonu, Đurđević kaže da je BID zona, kao gradska i pešačka celina, isključivo valjevska priča koja zbog svoje pozicije u centru grada ima određene prednosti, da otvaranje Stop.Shopa jeste povećalo konkurentnost, ali i da je kvalitet usluga u Stop.Shopu taj koji je napravio razliku između ove dve trgovačke lokacije Valjeva.

Valjevo

Zbog svega navedenog, za marketinšku kampanju BID zone u poredstojećem prolećnom i letnjem periodu, kako nam je rečeno, biće izdvojeno oko 2 miliona dinara. Do sada su marketinški potezi u ovom najlepšem delu centra grada bili spontano organizovani, kaže Đurđević i najavljuje brojne akcije koje će se direktno odnositi na korisnike usluga trgovinskih objekata BID zone. Građane kao kupce očekuju brojne povlastice i pokloni prilikom kupovine.

Valjevo

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.